Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Bakailao kokotxak ilarrekin
Bakailao kokotxak ilarrekin
Osagaiak
  • --10 bakailao-kokotxa
  • --Ilarrak, 200 g
  • --Patata pare bat
  • --Txakolina, 50 ml
  • --Berakatz-atal pare bat
  • --Irina
  • --Perrexila
  • --Oliba-olio birjina
Prestaketa

NOLA EGIN?

Ilarren lekekin salda egin.

Baratxuria zatitu eta zartagin batean gorritu.

Baratxuriari perrexila eta irina gehitu.

Dena ondo nahastu eta txakolina gehitu.

Irakiten utzi pixka bat eta arrain salda gehitu.

Patatak xerra finetan zatitu eta zartaginera gehitu.

Irakiten utzi eta gatz puntua eman.

Ilarrak erantsi eta 5 bat minutuz utzi.

Bakailao kokotxak gehitu.

Amaitzeko, platerera zerbitzatu.