Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Espinaka kauserak
Espinaka kauserak
Osagaiak
  • --Espinaka eskukada bat
  • --Tipula erdi
  • --Berakatz atal bat
  • --Arrautza bat
  • --Irina, 120 g
  • --Legami hautsa
  • --Arbendol esnea, 80 ml
  • --Arrautza zuringo bat harrotuta
  • Romesco saltsa egiteko:
  • --Tomateak, 3 ale
  • --Berakatz buru erdi bat
  • --Arbendol gordinak, 100 g
  • --Ogi xerra bat
  • --Oliba olio birjina, 200 ml
  • --Ozpin txorrotada bat
  • --Gatza
Prestaketa

Gonbidatua: Silvana Huegun

NOLA EGIN?

- Espinakak, berakatza eta tipula zatitu.

- Arrautza bat irabiatu.

- Arbendol esnea eta irina gehitu eta nahastu.

- Gatza eta piperbeltza gehitu.

- Arrautza zuringo bat harrotu eta beste arrautza irabiatuarekin nahastu.

- Legamia gehitu eta nahastu.

- Espinakak, berakatza eta tipula nahastu.

- Ondoren, saltsa espinakei gehitu eta dena ondo nahastu.

- Kazola batean olioa berotzen jarri.

- Espinakei bolatxo formak eman eta bertan frijitu.