Bigarrenak
Gonbidatua: Aitor Urien gaztagilea.
NOLA EGIN?
- Espinakak gatz apur batekin bost minutuz egosi.
- Bestetik, ardi esnea berotu.
- Gazta txikitu.
- Espinaka egosiak ur hotzetik pasa eta ura kendu.
- Beste lapiko batean gurina urtzen jarri.
- Irina gehitu eta ondo nahastu.
- Esne beroa gehitzen eta nahasten joan.
- Espinakak txikitu eta bexamelari gehitu.
- Piperbeltza gehitu eta nahastu.
- Gazta zatiak gehitu eta urtu.
- Erretilua olioarekin busti eta bexamela bertan ipini.
- Film gardenarekin bexamela tapatu eta pare bat orduz hozkailuan sartu.
- Bexamelarekin bolatxoak egin eta irinetik pasa.
- Arrautzak irabiatu eta bolatxoak bertatik pasa.
- Azkenekoz ogi birrinduetatik pasa bolatxoak eta olio berotan frijitu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa