Bigarrenak
Gonbidatua: Massi Martinelli, Pasta Martinelli enpresako arduraduna
NOLA EGIN?
- Lapiko batean oliba-olioa berotzen jarri.
- Baratxuria txikitu eta lapikoan gorritu.
- Kaiena eta ogi lehorra zatitu eta lapikora gehitu.
- Piper txorizeroen mamia lapikora gehitu.
- Urraburua garbitu, xerratan zatitu eta lapikora erantsi.
- Ardo zuria eta ura bota eta berotzen utzi.
- Beste lapiko batean ura irakiten jarri.
- Maccheroniak egosten jarri eta ondo nahastu.
- Urraburu zatiak lapikotik atera eta saltsa nahastu.
- Pastari ura kendu eta saldaren lapikora gehitu.
- Urraburuak gehitu eta dena sueztitu.
- Perrexila xehatu eta gehitu.
- Dena ondo sueztitu eta zerbitzatu!
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa