Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Maccheroniak, urraburu eta bere zoparekin
Maccheroniak, urraburu eta bere zoparekin
Osagaiak
  • --Maccheroni pasta, 200 g
  • --Urraburu bat
  • --Berakatz-atal bat
  • --Piper txorizero mamia, koilarakada bat
  • --Ogi lehor zati bat
  • --Ardo zuria, 100 ml
  • --Arrain salda
  • --Pipermin bat
  • --Oliba olioa
  • --Gatza
  • --Perrexila
Prestaketa

Gonbidatua: Massi Martinelli, Pasta Martinelli enpresako arduraduna

NOLA EGIN?

- Lapiko batean oliba-olioa berotzen jarri.

- Baratxuria txikitu eta lapikoan gorritu.

- Kaiena eta ogi lehorra zatitu eta lapikora gehitu.

- Piper txorizeroen mamia lapikora gehitu.

- Urraburua garbitu, xerratan zatitu eta lapikora erantsi.

- Ardo zuria eta ura bota eta berotzen utzi.

- Beste lapiko batean ura irakiten jarri.

- Maccheroniak egosten jarri eta ondo nahastu.

- Urraburu zatiak lapikotik atera eta saltsa nahastu.

- Pastari ura kendu eta saldaren lapikora gehitu.

- Urraburuak gehitu eta dena sueztitu.

- Perrexila xehatu eta gehitu.

- Dena ondo sueztitu eta zerbitzatu!