Bigarrenak
Gonbidatuak: Xera Gastrotekako Eder Narbarte eta George Brezeanu kideak.
NOLA EGIN?
- Ganbak zuritu eta ur irakinean egosi.
- Porrua eta baratxuria zatitu.
- Lapiko batean gurina urtzen jarri eta olio pixka bat gehitu.
- Porrua eta baratxuria gurinean erregosi.
- Gatz puntua eman.
- Lupia garbitu eta xerratan zatitu.
- Bi aldetatik gatz eta olioa bota.
- Zirkulu formako moldean, labeko papera jarri eta lupiarekin biribilkia barruan egin.
- Ganbak zatitu eta porruekin batera erregosi.
- Irina gehitu eta nahastu.
- Ardo zuria eta ganben salda gehitu eta nahastu.
- Esne-gaina eta intxaur muskatua gehitu eta murrizten utzi.
- Lupien erdian betegarria jarri eta laberatu 7-8 minutuz.
- Labetik atera, platerera zerbitzatu eta txakolin-saltsarekin ondu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa