Bigarrenak
Gonbidatua: Silvana Huegun aditua
NOLA EGIN?
Guakamolea egiteko:
- Tomatea zuritu eta irakinaldi bat eman.
- Ondoren, ur hotzean utzi.
- Ahuakatea zuritu, zatitu eta ondo birrindu.
- Tomatea laukitxotan zatitu.
- Tipula gorria txikitu.
- Tipula, tomatea eta ahuakatea nahastu eta lima baten zukua erantsi.
- Martorria zatitu eta guakamoleari gehitu.
- Pipermin punta bat zatitu eta gehitu.
- Gatz eta olioa bota eta ondo nahastu.
- Tipula txiki txiki egin eta erregosten jarri.
- Ziazerbak tipularekin batera salteatu.
- Berakatza txiki-txiki egin eta ziazerbei gehitu.
- Ondoren, ziazerbak epeltzen utzi eta arrautza irabiatua gehitu.
- Perrexila gehitu eta dena ondo nahastu.
- Bolatxoak egin eta galorratzetan pasatu.
- Olio berotan frijitu.
Amaitzeko platerera zerbitzatu!
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa