Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

'Ongi etorri baserrira' hanburgesa-ogitartekoa
'Ongi etorri baserrira' hanburgesa-ogitartekoa
Osagaiak
  • --Txahal-hanburgesa
  • --Tipula
  • --Letxuga hostoak
  • --Ibarrako piperrak ozpinetan
  • --Ardi-gazta ruloa
  • --Maionesa
  • --Ziapea
  • --Ogia
Prestaketa

Gonbidatua: Xabier Iraola, 'Ongi etorri baserrira!'ko koordinatzailea

NOLA EGIN?

- Zartagin batean tipula erregosten jarri.

- Piperrak zatitu.

- Ardi-gazta xerratan zatitu.

- Hanburgesak frijitu eta gazta xerrak gainean jarri urtzeko.

- Ogia erditik zatitu eta maionesarekin igurtzi.

- Gainetik, letxuga jarri eta ondoren, piper zatiak.

- Hanburgesak erditik zatitu eta ogian jarri.

- Amaitzeko, tipula gaineratu.