Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Atun gorri tartarra, sagarrarekin eta ahuntz gaztarekin
Atun gorri tartarra, sagarrarekin eta ahuntz gaztarekin
Osagaiak
  • --Atun gorria, 300 g
  • --Tomatea (zurituta eta hazirik gabe), 40 g
  • --Tipulatxa, 10 g
  • --Piper gorria, 10 g
  • --Laranja laurden baten azala birrinduta
  • --Ahuntz gazta, 20 g
  • --Sagarra, 20 g
  • --Maionesa pixka bat
  • --Ahuakate-olioa
  • --Gatza
  • --Piperbeltza
  • --Wasabia
  • --Errukula
Prestaketa

Gonbidatua: Asier Amondo Korrika-ko koordinatzailea

NOLA EGIN?

Gomendioa: Atuna izoztuta erosi, edota erositakoan norberak izoztea.

- Atuna tako txikietan zatitu.

- Tomatea zuritu, haziak kendu eta xehe-xehe zatitu.

- Tipulatxa eta sagarra xehatu.

- Piper gorria eta ahuntz gazta txikitu.

- Osagai guztiak batu eta laranja-azala birrinduta gehitu.

- Wasabi hautsak urarekin nahastu eta tartarrari gehitu.

- Maionesa eta ahuakate olioa erantsi.

- Gatz puntua eman eta dena ondo nahastu.

- Tartarra moldean jarri eta errukularekin apaindu.