Bigarrenak
NOLA EGIN?
- Legatza xerratan zatitu.
- Erenoitza, ezkainotza, gatza eta ozpin pixka bat gehitu urari.
- Legatz xerrak bertan egosi eta perrexila erantsi.
- Tipula juliana erara moztu eta lapiko batean erregosten jarri.
- Berakatza xehatu eta lapikora gehitu.
- Patatak zuritu, garbitu eta xaflatan moztu.
- Patata xaflak lapikora gehitu eta ondo sueztitu.
- Legatza egosteko erabilitako ura patata eta tipulari gehitu.
- Perrexila gehitu eta egosten utzi 10-12 minutuz.
- Dena prest dagoenean, platerera zerbitzatu eta piperrauts gozoarekin ondu.
- Perrexila eta ozpin tanta batzuk erantsi.
- Eta amaitzeko, zartagin batean olioa berotu eta legatzari gainetik bota.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa