Bigarrenak
Gonbidatua: Gorka Belasko, Artzentaleko irakasle eta marrazkilaria
NOLA EGIN?
Oilaskoari piperbeltz eta gatz puntua eman.
Eta ondoren, irinetatik pasa eta zartaginean gorritu.
Tomatea txikitu eta salteatu.
Piper txorizeroari haragia kendu.
Saltsa egiteko:
Putxeran, olioa eta tipula more txikitua bota.
Gatz puntua eman eta erregosten utzi.
Tomate salteatua gehitu.
Pixkanaka putxera hauspotzen joan.
Piper txorizeroa gehitu.
Eta ondoren, oilaskoa putxeran erregosi.
Txakolina eta oilasko salda gehitu.
Behar adina salda erantsi.
Gatz puntua eman.
Egozten utzi 30 minutuz.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa