Bigarrenak
Gonbidatua: Gorka Gereño sukaldari makrobiotikoa
NOLA EGIN?
Seitana egiteko:
- Bol batean gari glutena, oliba olioa, tamaria, gatza eta ura eta dena ondo nahastu.
- Ore moduko bat egin eta tamaritan eta uretan egosi ordu betez.
- Egosita dagoenean, xerratxoetan moztu.
- Txitxirio-irinari ura gehitu eta ondo nahastu.
- Perrexila eta gatza erantsi.
- Ondoren, seitan xerrak txitxirio irinetan pasa eta olio berotan frijitu.
Saltsa egiteko:
- Tipula eta azenarioa zatitu eta erregosi.
- Gatz puntua eman.
- Erremolatxa zati bat erantsi.
- Ondoren irina gehitu eta ondo erregosi.
- Ardoa eta ura gehitu eta 10 bat minutuz irakiten utzi.
- Azkenik dena ondo irabiatu.
- Umebosia saltsari gehitu.
Amaitzeko, platerera zerbitzatu eta apaintzeko ilarrak erantsi.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa