Bigarrenak
Gonbidatua: Ainara Ortega aktorea
NOLA EGIN?
- Arraina xerratu.
- Berakatza xehatu eta arrainari gehitu.
- Limoiari zukua atera eta arrainari erantsi.
- Dena nahastu eta ontzen utzi 10 minutuz gutxienez.
- Gari-taloak aluminio paperean bildu eta laberatu.
- Irina, baratxuri xehatua, piper hautsa eta garagardoa nahastu.
- Gatz puntua eman eta ondo nahastu.
- Arrain xerrak oretik pasa eta zartaginean frijitu.
- Letxuga, ahuakatea eta tomatea zatitu.
Saltsa egiteko:
- Maionesa, ketchupa eta jogurt naturala nahastu.
- Amaitzeko, gari taloak bete eta listo!
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa