Bigarrenak
NOLA EGIN?
-Lapiko batean esnea bota eta murrizten jarri.
- Bestetik, zartagin batean gurina urtzen jarri.
- Tipula xehatu eta gurin urtuarekin erregosi.
- Gatz puntua eman eta olio pixka bat erantsi.
- Patatak egosi eta behin egosita daudenean, zuritu eta birrindu.
- Zangar egosia txikitu eta patata birrinduei gehitu.
- Perrexila txikitu eta patata birrindu eta zangarrari gehitu.
- Arrautza bat irabiatu eta zangarrari gehitu eta ondo nahastu.
- Bestetik, lapiko batean gurina urtzen jarri.
- Laberako ontzi batean, gurin urtua jarri eta zangar budina gehitu.
- Gatzarekin apaindu eta labera sartu 180 gradutan, 10-15 bat minutuz.
- Bitartean, arrautzak frijitu eta gatz puntua eman.
- Amaitzeko, zangar budina labetik atera eta arrautza frijituak gainean jarri.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa