Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Bakailao-ametsak
Bakailao-ametsak
Osagaiak
  • --Bakailao gezatua
  • --Ura, 250 ml
  • --Irina, 250 g
  • --3 arrautza
  • --Legamia, 2 g
  • --Txerri-gantza, 7 g
  • --Olioa
  • --Gatza
  • Egilea: Zigor Iturrieta
Prestaketa

NOLA EGIN?

- Bakailaoa egosten jarri ur berotan.

- Ura berotzen jarri eta txerri-gantza bertan urtu.

- Urtzen denean, gatza erantsi.

- Irina gehitu eta desegin.

- Dena ondo nahastu ore bat egiteko eta ondoren legamia erantsi.

- Orea hozten utzi.

- Bakailao egosiari azala kendu eta papurtu.

- Orea eta bakailao papurtua nahastu.

- Arrautzak gehitu eta ondo nahastu.

- Piperbeltz eta gatz puntua eman.

- Amaitzeko, olio berotan frijitu eta platerera zerbitzatu!