Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Arrautzak hungariar erara
Arrautzak hungariar erara
Osagaiak
  • --4 arrautza
  • --Txahal-gibela, 250 g
  • --Gurina, 50 g
  • --Tomate saltsa, 125 g
  • --Salda pixka bat
  • --Ogi txigortua
  • --Ekilore-olioa
  • --Gatza
  • --Piperbeltz beltza
Prestaketa

NOLA EGIN?

- Tomate saltsa erdia berotzen jarri.

- Txahal-gibela zatitu eta piperbeltz eta gatz puntua eman.

- Zartagin batean gurina urtu.

- Urtuta dagoenean, gibela bertan salteatu.

- Tomateari gibela gehitu eta dena birrindu.

- Eta ondoren iragazi eta bakoitzaren gustura salda pixka bat gehitu.

- Moldeko ogiari azala kendu eta laukitxotan zatitu.

- Eta zartagin batean frijitu.

- Tomate saltsa berotu.

- Ekilore-olioa berotzen jarri eta arrautzak frijitu.

- Platerera zerbitzatzera besterik ez da falta.