Bigarrenak
Gonbidatua: Igor Madariaga, eraikuntza ekologikoak egiten dituen Ekoetxe enpresako gerentea.
NOLA EGIN?
- Bildots-hankak ur irakinean sartu eta galdarraztatu ordu erdiz.
- Ondoren, ur beroa kendu eta hotza gehituko diogu.
- Azenario, porrua, tipula eta baratxuri atal pare bat gehitu eta irakiten jarri.
- Sutan eduki ordu erdiz.
Saltsa egiteko:
- Azenario eta tipula zatitu eta urdaiazpikoarekin batera erregosi.
- Ondoren irina gehitu eta ondo erregosi.
- Tomate saltsa erantsi eta ondoren ardo zuria eta erregosi.
- Bildots-hankak erregositako erabilitako ura gehitu.
- Eginda dagoenean birrindu.
- Beste zartagin batean tipula erregosi.
- Bildots-hankak papurtu hezurra kenduz eta tipula erregosiarekin nahastu.
- Pattarra bota eta pipermin puntua eman.
- Zartagin batean piper berdeak erre.
- Eginda daudenean, ireki eta bildots hanken haragia eta tipularekin egindako nahasketarekin bete.
- Irinetik pasa lehenengoz eta ondoren arrautza irabiatutik eta olio berotan frijitu.
- Azkenik, platerera zerbitzatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa