Bigarrenak
Gonbidatua: Xabier Etxaniz idazlea
NOLA EGIN?
- Tipulari azala kendu eta txikitu.
- Kazola batean oliba olioa berotzen jarri eta ondoren berakatz zurituak bertan gorritu.
- Txerri-masailak apailatu, gatzaz eta piperbeltzaz.
- Ondoren, irinetan pasatu eta kazolara gehitu eta gorritu.
- Azenarioa zuritu eta zatitu.
- Tipula eta azenarioa kazolara gehitu.
- Piper berdea moztu eta kazolara gehitu.
- Ezkaia eta ereinotza bota.
- Ardoa gaineratu.
- Piper txorizero haragi koilarakada gehitu.
- Salda gaineratu.
- Gatza eta piperbeltza bota.
- Sutan utzi 30 minutuz.
- Ordu erdi igarotakoan, haragia atera eta saldari arto irina gehitu.
- Olio berotan txitxirioak frijitu.
- Haragia zatitu eta platerera zerbitzatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa