Bigarrenak
- Patatak zuritu, zatitu eta egosten jarri.
- Patatei ura kendu eta sardexka batekin birrindu.
- Oliba-olio birjina erantsi eta ongi nahastu. Piperbeltz eta gatz puntua eman.
- Soberan gelditzen diren patata egosiei, esnea erantsi.
- Olioa, gatza eta piperbeltza erantsi eta dena ongi irabiatu.
- Zartagin batean olioa berotzen jarri eta olagarroa markatu.
Zerbitzatzea besterik ez da falta;
- Lehenengoz, patata krematsua jarri eta ondoren eskuz birrindutako patatak.
- Ondoren, olagarroa gainean jarri eta piper hautsarekin gozatu.
- Eta amaitzeko gatza eta olioa bota gainetik.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa