Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Legatza ondarrutar erara
Legatza ondarrutar erara
Osagaiak
  • --2 Legatz tako (4 atzamarretako zabalerakoak)
  • --2 Berakatz-atal
  • --Gurina, 20 gramo
  • --Limoi erdiren zukua
  • --Perrexila
  • --Oliba-olio birjina
  • --Gatza
  • --Piperbeltza
Prestaketa

Gonbidatua: Keu Agirretxea, Ondarruko kantautorea.

NOLA EGIN?

- Legatz tako handi bat moztu eta hezurra markatu.

- Piperbeltza gehitu eta zartaginean gorritu.

- Alde bakoitzeko 7 minutu utzi sutan eta pixkanaka olioa botatzen joan.

Ozpin olioa egiteko:

- Perrexila eta berakatza xehatu.

- Zartagin bero batean, gurina urtu eta berakatza bota.

- Ondoren, olio zorrotada bat, perrexila eta limoi erdi baten zukua gaineratu.

Legatzari hezurra kendu eta ozpin olioa bota gainetik.

Amaitzeko, perrexila eta berakatzarekin apaindu.