Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Legatz bolak saltsa berdean
Legatz bolak saltsa berdean
Osagaiak
  • --Legatza
  • --Arrautza
  • --Ogi birrindua
  • --Gatza
  • --Baratxuria
  • --Perrexila
  • --Irina
  • --Legatz fumeta
  • --Oliba olioa
  • Egilea: Fernan Garcia
Prestaketa

Gonbidatua: Bilboko Goxue dendako Fernan Garcia.

NOLA EGIN?

- Legatzari burua kendu eta egosten jarri.

- Beste zatia erditik zatitu eta hezurra kendu.

- Azala eta arantzak ere kendu.

- Legatz garbia tako txikietan zatitu.

- Legatz takoei arrautza osoa eta ogi birrindua gehitu eta ondo nahastu.

- Perrexila xehatu eta erantsi. Dena ondo nahastu.

- Gatz puntua eman eta bolatxoak egin.

- Legatz bolatxoak frijitu.

- Legatz burua egosita dagoenean, saltsa iragazi.

- Kazola batean, olio berotan baratxuria gorritu eta ondoren irina erantsi.

- Pixkanaka, saltsa gehitzen joan eta gatz puntua eman.

- Legatz bolatxo frijituak saltsa berdera gehitu eta sueztitu 15 minutuz.