Bigarrenak
Gonbidatua: Asier Aranguren, Lodosako pikillo piperren Nabarreko elkarteko kidea.
NOLA EGIN?
- Berakatz atal pare bat moztu eta zartagin batean pipermin pixka bat bota eta gorritu. Behin gorrituta dagoenean, sua itzali eta epeltzen utzi.
- Epelduta dagoenean, bakailaoa sartu 3-4 minutuz. Atera den gelatinarekin, iragazki batekin pil-pila egingo dugu.
- Bitartean, kazola batean baratxuria eta tipula erregosi. Eta ondoren piperrak erantsi.
- Bestetik, zartagin batean baratxuria erregosten jarriko dugu eta ondoren piperrak gehitu eta konfitatu egingo dugu. Eginda daudenean, dena ongi birrindu.
- Ondoren, pixkanaka pikillo birrindua pil-pilera botatzen joango gara ondo nahasteko.
- Bakailaoa pil-pilarekin nahastuko dugu.
Eta zerbitzatzea besterik ez zaigu falta!
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa