Bigarrenak
NOLA EGIN?
- Kazola batean txerri gantza edo ekilore olioa berotzen jarri, eta bitartean, tipula xerra lodietan moztu.
- Behin, txerri gantza edo ekilore olioa bero dagoela, tipula erregosten jarri.
- Patata eta tomatearekin gauza bera egingo dugu; xerretan zatitu eta kazolara gehituko dugu.
- Piper berdea laukietan moztu eta kazolara erantsiko dugu.
- Txorizoa ere xerretan moztu eta kazolara gehituko dugu.
- Gatza eta pipermin pixka bat gehitu eta guztia erregosiko dugu 20 minutuz, gutxi gorabehera.
- Arrautzak frijitu eta gatza bota.
Platerera zerbitzatzea besterik ez zaigu falta!
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa