Bigarrenak
-Arroz integrala egosten jarri oliba-olio eta gatz pixka batekin. Bitartean barazkiak garbitu eta zati txikietan moztu; eginda daudenean, arrozarekin nahastu
-Ahuakatea birrindu eta arroza eta barazkiekin nahastu
-Indioillar xerrak txitxirio irinetan nahastu eta frijitu; barazki, arroz eta ahuakatez bete eta krep itxura eman.
-Bexamela egiteko oliba-olioa berotzen jarri. Ondo berotzen denean irina nahastu eta ondo egosi (minutu bat gutxienez. Olio esnea erantsi eta bexamela egin.
-Piper hauts pixka bat erabili dezakegu bexamela pixka bat goxatzeko. Azkenik, platera montatu: krepak platerean jarri eta bexamela gainetik.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa