Bigarrenak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 6-8 euro
Kaloriak: 190 Kcal
GONBIDATUA:
Aritz Urdanpilleta kirol dietista.
NOLA EGIN:
-Tipula laurdenetan zatitu eta oliba olioarekin eta soja saltsa tanta batzuekin pixka bat erregosi.
-Wakame algak uretan beratu.
-Kuiatxoa, porrua eta azenarioa makiltxoetan ebaki eta barrengorriak erdibitu.
-Aluminiozko paper bat ireki eta gainean barazkiak jarri. Barazkien gainean, arraina jarri eta gatz pixka batekin ondu. Olio zorrotada bat gainetik bota eta ezkaia bota. Aluminio paperarekin poltsatxo bat egin eta ondo itxi, lurruna atera ez dadin.
-Labeko erretilu batean jarri eta labean erre 220ºra 10 minutuz.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa