Bigarrenak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 3-6 euro
Kaloriak: 258 Kcal
NOLA EGIN:
-Tipula xerratu eta olio apur batekin, sueztitzen jarri.
-Lapiko batean, ura irakiten jarri eta piper txorizeroa bertara bota. Piper txorizeroaren haragia atea eta kipula erregosiari gehitu. Irin apur bat bota, ondo nahastu eta salda bota. 20 bat minutuz irakiten utzi, birrindu eta iragazi.
-Hegaluzea laukitan zatitu eta, errobotaren laguntzarekin, ondo txikitu. Tipula, berakatza eta antxoak ondo txikitu eta hegaluzeari gehi. Ogi mamia eta gorringoa bota, nahastu eta gatzarekin ondu. Gero, hozkailuan sartu.
-Zartagin batean, olio pixka ba bota eta hamburgesak egin. Saltsarekin lagunduta zerbitzatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa