Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Txerri solomoa urdaiazpikoz betea barrengorriekin
Txerri solomoa urdaiazpikoz betea barrengorriekin
Osagaiak
  • - 8 txerri-solomo xerra
  • - 4 urdaiazpiko xerra
  • - Barrengorriak, 200 g
  • - Gazta birrindua, 30 g
  • - Berakatz ale bat
  • - Ogi birrindua eta irina
  • - 2 arrautza
Prestaketa

Zailtasuna: Oso erraza

Kostua: 4-6 euro

Kaloriak: 489 kcal

GONBIDATUA:

Kattalin Arzallus

NOLA EGIN:

- Solomo xerra bat, gainean urdaiazpiko xerra bat jarri eta horren gainean beste solomo xerra bat.

- Nahastu ogi birrindua gazta birrinduarekin eta barrengorriak salteatu zartagin batean oilo pixka batekin.

- Pasa solomo xerra beteak irinetik, gero arrautza irabiatutik eta bukatu ogi birrindutik pasaz. Jarri zartagin bat olioarekin sutan eta bertan frijitu solomo xerra beteak.

- Zerbitzatu solomo xerrak barrengorriez lagunduta.