Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Oilasko eta anana brotxeta txingarretan ahuntz gaztarekin
Oilasko eta anana brotxeta txingarretan ahuntz gaztarekin
Osagaiak
  • - Oilasko bular bat
  • - Anana fresko laurden bat
  • - oliba olioa, 50 g
  • - Ahuntz gazta, 100 g
  • - Oreganoa
  • - Gatza eta piperbeltza
Prestaketa

Zailtasuna: Oso erraza

Kostua: 3-6 euro

Kaloriak: 204 kcal

NOLA EGIN:

- Oilaskoa eta ananak tamaina antzeko zatietan zatitu eta brotxeta batean sartu. Oliba olioarekin eta oreganoarekin ondu eta txingarretan erretzen jarri.

- Oilaskoa erdi eginda dagoenean, ahuntz gazte txingar gainean jarri eta gorritu pixkat bi aldeetatik.

- Oilasko brotxetak ahuntz gaztarekin lagunduta zerbitzatu.