Bigarrenak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 4-6 euro
Kaloriak: 408 kcal
GONBIDATUA:
Kepa Agirregoikoa
NOLA EGIN:
- Patata zuritu eta egosten jarri 10-15 minutu.
- Bitartean, ura gatzarekin irakiten jarri eta arkume-haziguruinak zatituta gehitu 5 minutu.
- Ondoren, berakatza zati txikitan zartagin batean gorritzen jarri. Gero, arkume-haziguruinak gehitu eta salteatu. Almendrak eta ogi birrindua gehitu eta ongi nahasi ostean labean sartu 10 minutuz.
- Patata eginda dagoenean, ura kendu eta gurina eta esnegaina gehitu. Irakinaldi bat eman eta birrindu.
- Guztia plater batean jarri eta gainetik gazta bota.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa