Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Azalorea bexamelarekin
Azalorea bexamelarekin
Osagaiak
  • - Azalorea, 500 g
  • - Esnea, 500 ml
  • - Irina, 50 g
  • - Gazta birrindua, 50 g
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 2-4 euro

Kaloriak: 399 kcal

GONBIDATUA:

Montse Sarriugarte

NOLA EGIN:

- Lapiko bat urarekin sutan jarri eta ura irakiten hastean, azalorea bota eta bertan egosi 5-10 minutuz.

- Lapiko batean esnea eta irina nahastu eta sutan jarri. Denbora guztian eragin, ondo loditu arte. Loditzean, beste 5 minutu irakiten utzi eta gatza bota.

- Azalorea xukatu eta labeko erretilu batean jarri. Bexamela eta gazta birrindua gainetik bota eta labean sartu 200ºCtan 5-10 min.