Bigarrenak
Zailtasuna: Normala
Kostua: 4-7 euro
Kaloriak: 285 kcal
NOLA EGIN:
- Untxia zatitu, gatza egin eta irin apur bat bota gainetik. Lapiko batean untxia olio pixka batekin gorritu.
- Tipula,azenarioa eta berakatz ale erdi bat ondo zatitu eta untxiari gehitu. Ardo zuria bota eta pare bat minutu irakiten eduki. Tomate saltsa eta salda bota. utzi ordu batez sueztitu.
- Beste lapiko batean beste berakatz erdia olio apur batekin gorritu. Perretxikoak bota eta erregosi. Mahaspasak, intxaurrak eta kuskusa bota eta ongi nahastu dena. bota ura irakiten, estali eta sua itzali. 5-7 min egiten utzi.
- Dena egindakoan, platereratu, kuskusa behean eta untxia gainean.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa