Bigarrenak
Zailtasuna: Oso erraza
Kostua: 2-4 euro
Kaloriak: 105 kcal
GONBIDATUAK:
Mila Oliveri eta Garbiñe Urbieta
NOLA EGIN:
- Ura irakiten jarri, gatza gehitu eta pasta egozten eduki bost minutu inguru.
- Beste kazuela batean ura irakiten jarri eta gatza gehitu eta brokolia zatituta egosi.
- Antxoak gatzetan daudenak garbitu. Horretarako uretan gatza eta azala kendu. Ondoren, ongi lehortu. Gero, azala ongi kendu eta buztana kendu. Bizkarretik zabaldu eta erditik moztu, barrutik ere ongi garbituz.
- Pasta eta brokolia eginda daudenean, oliba oliotan baratxuria gorritu eta antxoak zati txikitan moztuta gehitu. Brokolia ere gehitu eta salteatu. Azkenik pasta gehitu eta dena ongi nahasi.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa