Bigarrenak
Zailtasuna: Oso erraza
Kostua: 2-4 euro
Kaloriak: 105 kcal
GONBIDATUA:
Mila Oliveri
NOLA EGIN:
- Berakatza zati txikitan moztu gorritzen jarri. Tipulin bat zati txikitan moztu eta gehitu.
- Tomateari azala kendu. Horretarako ura berotzen jarri. Tomateei ipurdia kendu eta puntan gurutze bat ebaki. Ur berotan 20 segundo sartu eta gero ur hotzetan. Hoztu direnean zuritu.
- Tomatea zati txikitan moztu eta tipulinarekin nahastu. Egiten utzi zuten 20 minutu.
- Eginda dagoenean birrindu eta kolatu. Gero berriz irekitzen utzi eta hozkailuan sartu.
- Hotza dagoenean, plater batean tipula sueztitua jarri eta hegaluzea kontserban. Ondoren tomate saltsa gehitu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa