Bigarrenak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 1-4 euro
Kaloriak: 545 kcal
GONBIDTUA:
Ane Miren
NOLA EGIN:
- Alberjinia erdibitu eta barrukoa kendu. Gatza eta olio pixka bat bota eta labean sartu 5 minutuz.
- Kuskusa egiteko ura irakiten jarri ( orokorrean, kuskus katilu bat erabiliko badugu, ura katilu bat eta erdi behar du).
- Barazkiak zatitu eta erregosi: lehenbizi tipula zati txikitan egin, ondoren azenarioa eta gero piper berdea. Erdi eginda daudenean, alberjinia gehitu eta bost minutu gehiagoz sutan utzi.
- Barazkiak eginda daudenean, kuskusa bota eta erregosten utzi apur batean. Ondoren berotzen eduki dugun ura bota, lapikoa sutik kendu eta tapatu, 10 minututan.
- Tomatea laukitan zatitu eta lapikora bota, gatz apur batekin. Dena ongi nahastu.
- Labetik alberjiniak atera eta kuskusarekin bete.Gazta gainetik bota eta labean beste bost minutuz gehitu.
- Platerean jartzean,inguruan tomatea saltsa bota.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa