Bigarrenak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 1-3 euro
Kaloriak: 190 kcal
NOLA EGIN:
- Saltsarekin hasiko gara. Tipula txiki-txiki egin eta zartagin batean sueztitu. Gorritzen hastean, soja saltsa eta ardoa gehitu. Murrizten utzi. Gero, salda bota eta erdira murrizten utzi. Saltsa maizenarekin loditu.
- Brotxetarako barazkiak tamaina bereko pusketatan zatitu eta uretan egosi bi minutu.
- Barazkiak ondo lehortu eta brotxetetan sartu . Soja saltsarekin busti. Irinetik eta arrautzatik pasatu eta zartaginean olio askorekin frijitu.
- Zartaginetik atera, sukaldeko paperarekin gaineko olioa ondo xukatu eta platerean aurkeztu soja saltsarekin lagunduta.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa