Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Urraburua barazkiekin eta itsasoko espagetiekin
Urraburua barazkiekin eta itsasoko espagetiekin
Osagaiak
  • - 2 urraburu
  • - Piper gorri bat
  • - Piper berde bat
  • - Porru bat
  • - Berakatz ale bat
  • - Itsasplp esàgeto deshidratatua, 10g (itsasoko letxuga)
  • - Soja saltsa
  • - Limoi bat
  • - Piperbeltza
  • - Oliba olioa
Prestaketa

- Zailtasuna: Normala

- Kostua: 5-7

- Kaloriak: 296 kcal

GONBIDATUA:

Silvana Huegun

NOLA EGIN:

- Lapiko batean algak 15 bat minutu egosi, ur eta gatz pixka batekin.

- Urraburuak erditik ireki eta hezurrak kendu.

- Piper gorria eta berdea dado txikitan zatitu eta sueztitzen jarri. Porrua gehitu, juliana era ebakita. Barazkiak erdi eginda daudenean, berakatza bota. Bukatzeko, txorrotada bat soja eta piperbeltza bota eta atera sutatik.

- Zartagin batean urraburu xerrak su bizian egin oliba oili pixka batekin. Eginda daudenean, atera eta zartagin berean algak egosiak salteatu.

- Jarri platerean barazkiak, gainean urraburu xerrak, gero alga batzuk eta bukatzeko, limoi azal arraspatua gainetik.