Bigarrenak
- Zailtasuna: Normala
- Kostua: 5-7 euro
- Kaloriak: 250 kcal
GONBIDATUA:
Imanol Agirre
NOLA EGIN:
- Buztan pusketak gatz eta piperbeltzarekin ondu.
- Lapiko batean su bizian ongi gorritu. Atera eta gorde.
- Lapiko berean, barazkiak erregosi. Gehitu ardoa eta utzi erdira urritzen.
- Sartu buztana lapikoan, saldarekin busti eta utzi poliki-poliki egosten 2-3 ordu (45 minutu lapiko azkarrean).
- Atera buztana lapikotik, txokolatea gehitu salltsari, birrindu eta iragazi. Utzi sutan irakiten eta erdira urritzen. Sartu bertara buztana eta irakin 5 minutu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa