Bigarrenak
-Zailtasuna: Normala
-Kostua: 3-5 euro
-Kaloriak: 455 kcal
GONBIDATUA:
Joxe Anjel Iturbe
NOLA EGIN:
-Otarrainxkak zuritu eta salda egiten jarri bere azalekin. Begihaundia dadotxotan zatitu.
- Tipula txikitu eta olio pixkat batekin erregosi !0 minutu. Begihaundia gehitu eta sueztitu beste 25-30 minutu.
- Begihaundiari arroza gehitu, ondo nahastu eta otarrainxka salda bota. 15 minutu egiten utzi. Ondoren, otarrainxkak gehitu eta beste 3-5 minutu egiten utzi.
- Sutatik atera eta utzi bost minutu trapu batekin estalita. Perrexila gehitu eta atera mahaira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa