Bigarrenak
-Zailtasuna: Erraza
-Kostua: 3-5 euro
-Kaloriak: 380 kcal
GONBIDATUA:
Mikel Astarloza
NOLA EGIN:
- Tipula, piper berdeak eta kuiatxoa moztu, eta sueztitzen jarri.
- Moztu baratxuria txiki-txiki, eta zartagin batean jarri, oliba olio pixkatekin egiten. Gorritu baino lehenago, gehitu arroza, eta ongi nahastu dena. Gero, gehitu salda irakiten. Utzi 18 minutu egiten.
- Barazkiak eginda daudenean, bota tomate saltsa, eta beste bost minutuz sueztitzen utzi.
- Tinbala muntatu. Horretarako, metalezko aro bat hartuko dugu, eta bertan pisto geruza bat jarriko dugu oinarri bezala. Gero arroz geruza bat jarriko dugu, eta beste pisto geruza batekin bukatuko dugu.
- Kendu aroa, eta platera apaindu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa