Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Oilaskoa sagardo saltsan
Oilaskoa sagardo saltsan
Osagaiak
  • - Oilasko izterrak
  • - Tipula
  • - Azenarioa
  • - Baratxuria
  • - Sagardoa
  • - Errege sagarrra
  • - Limoia
  • - Patata
  • - Gurina
  • - Esnea
  • - Irina
  • - Oliba olioa
  • - Piperbeltza
  • - Gatza
Prestaketa

- Zailtasuna: Normala

- Kostua: 2-4 euro

- Kaloriak: 200 kcal

GONBIDATUA:

Hur Astarbe

NOLA EGIN:

Tipula, azenarioa eta baratxuria xehatu.

Sagarrari bihotza kendu.

Oilaskoa erregosi. Iragaztontzi batetik pasatu eta gisatzen utzi.

Saltsa puregailuan pasatu eta urritzen utzi.

Patata zuritu eta zatitu.

Gurina nahasi.

Turmixarekin birrindu.

Sagar konpota egin.