Bigarrenak
-Zailtasuna: Normala
-Kostua: 4-6 euro
-Kaloriak: 370 kcal
GONBIDATUA:
Hur Atarbe
NOLA EGIN:
Arrautza egosi.
Piper berdea zatitu eta frijitu. Ondoren plater batean utzi.
Baratxuria xehatu, pipermina zatitu, perrexila xehatu eta patata zuritu.
Olioa kazuela batean jarri eta baratxuria erregosi piperminarekin. Txorrotada bat sagardo bota eta ondoren patata, ilarrak eta ura erantsi. Ondoren, perrexil pixka bat bota.
Patata ia eginda dagoenean eta ura lurrundu denean, bakailaoa jarri eta su baxuan utzi egiten. Ondoren arrautza erdibituta jarri, saltsa loditu eta bakailaoa egin arte utzi. Bukatzeko, piperra gainean jarri eta perrexil gehiago bota.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa