Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Txuletoia txingarretan erreta eta okela gorri kroketa
Txuletoia txingarretan erreta eta okela gorri kroketa
Osagaiak
  • -Txahal hegal txikitua, 100 gr
  • -Gorringo bat
  • -Piperrautsa
  • -Gatza
  • -Piperbeltza
  • -Lima birrindua
  • -Foie pixka bat
  • -Onddo xehetua
Prestaketa

Hasteko, txahal hegala txikitu.

Kroketa egiteko, arrautza gorringoa, piperrautsa, gatza, lima birrindua eta foie txikitua ondo nahasi.

Nahasketari kroketa itxura eman eta baserriko ogi birrindutik pasatu. Kroketa parrilan gorritu.

Kroketa ontzi batean jarri eta piper gorria eta piper berde emultsioarekin gozatu.

Txuleta parrilan erre eta zatitu. Bukatzeko, Maldon gatzarekin gozatu.