Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Iberiko masail erregosiak cavarekin
Iberiko masail erregosiak cavarekin
Osagaiak
  • -Iberiko masailak, 1200 g
  • -Oliba olioa, 200 ml
  • -Tipula, 500 gr
  • -Azenarioa, 100 g
  • -Porruak, 100 g
  • -Baratxuria, 10 g
  • -Tomate frijitua, 250 ml
  • -Ardo zuria, 150 ml
  • -Brandya, 100 ml
  • -Ura
  • -Cava, 500 ml
  • -Gatza
Prestaketa

Hasteko, barazkiak (tipula, azenarioa, porrua eta baratxuria) ebaki eta oliotan sueztitu.

Txerri masailak oliotan gorritu.

Sueztitutako barakiei banan-banan ardo zuria, Brandya eta cava gehitu eta murriztu. Gero, ura eta tomate frijitua ipini eta txerri masaila gehitu.

Lapikoan dugun guztia ondo erregosi.

Osagai guztiak platerean aurkeztu.