Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Legatz solomoak saltsa berdean
Legatz solomoak saltsa berdean
Osagaiak
  • -Legatz solomoak, 4
  • -Txirlak, 200 g
  • -Baratxuriak, 10 g
  • -Oliba olioa, 75 ml
  • -Irina, 25 g
  • -Gatza, 5 g
  • -Arrain salda, 600 ml
  • -Ardo zuria, 50 ml
  • -Baratxuri freskoak, 40 g
  • -Perrexil sortatxo bat
Prestaketa

Hasteko, baratxuri freskoa oliba-oliotan sueztitu. Baratxuri txiitua gehitu eta irina koilarakada bat ipini.

Aurrekoari ardo txuria bota eta arrain-salda gehitu. Txirlak bertan ipini eta legatz zati eder bat gehitu. Su apalean egiten utzi.

Bukaeran, guztia platereratu eta perrexilaz apaindu.