Bigarrenak
Sardina txikiak piperrarekin
Ibarrako piperrak moztu. Bero dagoen zartagin batean olio pixka bat bota eta piperrak bertan salteatu. Gatza bota.
Sardina-lata zabaldu eta platerean jarri. Ibarrako piperrak gainean jarri eta gatza eta olio zorrotada bat bota.
Antxoak binagretan
Tipula eta gernikako piperra txikitu eta nahastu ontzi berean. Olioa bota.
Antxoak latatik atera eta platerean jartzerakoan forma biribila eman. Binagreta gainetik bota.
Muskuiluak eskabetxean
Muskuiluak latatik atera eta bota eskabetxea gainetik.
Tomate pixka bat txikitu eta muskuiluen gainean jarri. Gatza bota.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa