Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Txuri-beltzak
Txuri-beltzak
Osagaiak
  • -Tripotxak
  • -Arkume.odola
  • -Arkume-hanka egosiak
  • -Tomate-saltsa
  • -Arkume-hanka egosteko erabilitako salda
  • -Cayenne pipermina
  • -Baratxuria
  • -Tipula
  • -Olioa
  • -Gatza
Prestaketa

Hasteko, baratxuria eta tipula oliotan biguntzen jarri behar dira. Gero, arkume-odola bota behar da frijitu dadin. Ondoren, gehitu tripotxak xerratan ebakita.

Bestetik, tomate-saltsa egiten jarri behar gara, arkume-hanken salda pixka bat botata. Gehitu arkume-hankak eta pipermin pare bat gehitu behar da

Guztia egosi egin behar da 5.minutuz.

Zerbitzatzeko, atera buztinezko platera batera.