Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Oilaskoa teriyaki saltsan, basmati arrozarekin
Oilaskoa teriyaki saltsan, basmati arrozarekin
Osagaiak
  • -Oilasko-bularra
  • -Soja-saltsa, 150 ml
  • -Mirina, 150 ml (arroz-ozpina)
  • -Azukrea, 50 g
  • -Sakea, 50 g
  • -Basmati arroza
Prestaketa

Moztu oilasko-bularra zati luze eta mehetan.

Prestatu teriyaki saltsa eltze batean, soja-saltsa, mirina, azukrea eta sakea nahastuz. Eduki irakiten su gozotan 10 minutuz.

Arroza egosten jarri 12 minutuz.

Jarri oilaskoa saltsan beratzen.

Bukatzeko, frijitu oilaskoa zartagin batean olio pixka batekin, eta eduki sutan saltsa agortu arte.

Zerbitzatu arroz pixka batekin.