Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Basurde ragouta sagar errearen kremarekin
Basurde ragouta sagar errearen kremarekin
Osagaiak
  • -Azenarioa, 1
  • -Tipulak, 2
  • -Porrua, 1
  • -Barrengorriak, dozena erdi
  • -Irina, 100 g
  • -Ardo beltza
  • -Basurde-haragia, 400 g
  • -Sagarrak
Prestaketa

Ebaki barazkiak brunoise erara eta bigundu oliotan.

Ebaki basurdea dado erregularretan.

Bota gatza eta piperra haragiari, pasatu irinetan eta frijitu gorritu arte.

Barazkiak ia eginda daudenean, bota haragia eta estali ardo beltzez.

Utzi su txikian egiten.

Errege-sagarren krema

Kendu zuztarra sagarrei, eta egin labean azukrearekin. Egiten direnean, txikitu eta gorde geroko.