Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Txitxarro-popieta tomatearekin eta baratxuri freskoarekin
Txitxarro-popieta tomatearekin eta baratxuri freskoarekin
Osagaiak
  • -Txitxarroa
  • -Azenario egosiak, 6
  • -Zerben orri-mami egosiak, 4
  • -Baratxuri freskoak oliotan bigunduta, 6
  • -Tomateak, 3
  • -Salda gelatinatua, ¼ l
  • -Txakolina, edalontzi erdia
  • -Oliba-olio birjin estra, zurrusta bat
Prestaketa

Egin barazkiak ur irakinetan eta salteatu. Ondoren, laminatu arraina, eta bete barazkiz. Eman forma, eta jarri oliotan egiten, oliba-olioarekin eta txakolinarekin. Eduki 2 minutu eta erdian.

Atera popietak sutik, eta gehitu fumeta eta barazki-hondarrak. Txikitu, napatu eta aurkeztu plateraren hornigai gisa.