Bigarrenak
Espeziak, apioa, azenarioa, tipula eta porrua ardotan sartu, eta ozpina eta koñaka gehitu. Nahasketa horretan orein-azpizuna sartu, eta 2 orduz eduki. Ondoren, azpizuna atera, lehortu, gatza eta piperbeltza bota, eta frijitzen jarri. Horri tipula, azenarioa eta apioa gehitu. Koñaka bota, eta lurruntzen denean, hasierako nahasketarekin ardoa gehitu.
Orein-azpizuna eginda dagoenean, atera eta barazkiak beste ordubetez egosten utzi. Ondoren irina eta masustak gehitu, irabiagailutik pasatu, iragazi eta berotu. Irakiten hasten denean, masustak eta andere-mahatsak gehitu.
Hornigairako, sagarra laukitan zatitu eta frijitu. Ondoren, aranpasak gehitu, sua itzali eta aldez aurretik egositako gaztainak bota.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa