Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Perigord saltsaz betetako galeperrak
Perigord saltsaz  betetako galeperrak
Osagaiak
  • Galeperra 8
  • Tipula 250 g
  • Barrengorria 150 g
  • Serrano urdaiazpikoa 50 g
  • Foie-grasa 50 g
  • Esnea 0,1 L
  • Arrautza 1
  • Kuiatxoa 250 g
  • Moldeko ogia 4
  • Galeper-arrautza 4
  • Fino ardoa 200 ml
  • Boilurra
Prestaketa

Hasteko, kuiatxoa sueztitu behar da, moldeko ogia txikitu eta galeper-arrautza gehitu. Guztia irabiatu beharra dago eta Fino ardoa bota behar da. Gero boilurrarekin bete behar da.

Bestetik, galeperrari hezurrak kendu behar zaizkio eta labean 10 minutuan zehar mantendu.

Azkenik, osagai guztiak platereratu behar dira.